Aanbod

Privé puppycursus

Voordelig pakket van 5 lessen van 45 minuten waarin zowel theorie als praktijk aan bod komt in verband met de opvoeding, goede socialisatie en positieve training van uw puppy.

Ideaal om samen een goede start te maken!

Waarom individuele les?

- Alle aandacht gaat exclusief naar u en uw puppy!

- Ik kom aan huis waardoor er minder afleiding is en uw puppy zich beter kan concentreren. Hierdoor zal deze veel sneller dingen kunnen leren.

- Precies op maat voor u en uw pup!

Privétraining met uw hond

Individuele les waarin we werken rond een door u gekozen onderwerp zoals bijvoorbeeld het versterken van jullie band, het aanleren van een specifieke oefening, wandelen zonder trekken,...

Funcursus voor hond en eigenaar

Een les waarbij plezier voor hond en baas centraal staat!

Tijdens deze les komen allerlei dingen aan bod zoals gehoorzaamheid, trucjes leren, behendigheid, speuren,...

Kortom, veel plezier met en voor je hond waardoor je samen een sterkere en betere band zal ontwikkelen!

Gedragstherapie voor honden

Soms vertoont uw hond gedrag dat u helemaal niet fijn vindt zoals bijvoorbeeld; agressie naar of angst voor mensen en/of andere honden, trekken aan de lijn, niet komen op commando, onzindelijkheid, hyperactief gedrag,...

Tijdens een gedragsconsult nemen we dit gedrag onder de loep en wordt er gekeken hoe dit te verbeteren valt.

De training om het probleem aan te pakken is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen tussen u en uw hond! Er wordt dus op een positieve manier gewerkt, wat jullie relatie ten goede komt!

Vervolgconsulten en begeleiding bij de training zijn steeds mogelijk.


Ondersteuning na adoptie hond

Heeft u net een hond geadopteerd en wilt u graag wat specifieke info over hoe best om te gaan met het nieuwe gezinslid? Loopt je toch tegen enkele moeilijkheden aan?

Deze ondersteuning aan huis bestaat zowel uit nuttige theoretische info als uit een tal van praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.


Reikibehandelingen voor mens en dier

Een behandeling met reiki-energie stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en werkt zowel op het fysieke als mentale vlak. Een reikibehandeling kan blokkades, pijnklachten en spanningen verminderen en ook meer rust en ontspanning brengen.

 Overal rond ons is energie.

Tijdens mijn opleiding tot Reiki Master heb ik deze universele levensenergie leren doorgeven aan zowel mens als dier. In het lichaam vindt de reiki energie door allerlei aanwezige energiebanen zijn weg naar de plekken waar het nodig is.

De behandeling is eveneens mogelijk op afstand waardoor het ook geschikt is voor mensen en dieren die moeite hebben met aanrakingen en direct fysiek contact.

Dierentolk

Gedurende mijn opleiding heb ik geleerd om telepathisch te communiceren met dieren. 

Aan de hand van een foto maak ik contact met uw dier. Door beelden, gevoelens en woorden krijg ik dan informatie door.

Dit kan helpen om antwoord te krijgen op bepaalde vragen en om inzicht te krijgen in hoe uw dier zich op het moment voelt en of het ergens last van heeft.

Kan, indien gewenst, gecombineerd worden met een reikibehandeling op afstand om eventuele ongemakken te verlichten.